Sobre Penjant d’un Fil

Sóc l’Edgar Tous, hostaler, pseudo-músic i amant de l’aventura. El que més m’agrada és escalar i, sobretot obrir vies noves, de tots els tamanys i del tipus de roca que sigui, el que vull és anar per on no ha anat ningú i anar descobrint els passos. Aquest blog ha sorgit com idea de ser un arxiu on pugui penjar i guardar les meves vies obertes però també un lloc on poder compartir les rutes i aventures que m’han deixat un gran record.
Espero que us agradi.

I ara, publicitat:
No trobes companys amb qui anar a obrir vies? sents que de vegades no et queda altre remei que anar a escalar en solitari? penses que a ningú li agradarà aquella fissura ronyosa que tens vista a la paret del nosequé? Doncs sóc el teu home, avisa’m i anem-hi, que a mi m’agrada, segur!! (Ojo, que no faci gaire fred)
Em podeu escriure a edgartous@gmail.com