VIA “BARRUFET PIXELAT” A LES ROQUES DEL PELAT. VILANOVA DE MEIÀ

Amb en Jordi anem a repetir aquest via que vaig obrir en solitari la primavera passada (2022). Ha estat bastant més treballosa i dura del que recordava resultant un itinerari d’aventura molt complert en que haurem de donar la talla a tots els llargs, tant en lliure com en artificial. Aprofitant la repetició hem sanejat la roca al màxim i col.locat 3 pitons de tal manera que no calgui portar el martell.
He retocat la dificultat original de V+/A2 a 6a/A1 doncs hi ha alguns passos en lliure obligats però als trams d’artificial ja no cal clavar.

Un primer llarg de 40 metres sense treva, una sortida de la primera reunió difícil i obligada, una tercer que supera un gran desplom amb una potent sortida en lliure i el quart, la cirereta del pastís, un mur de roca excel.lent ple de forats perfectes per encabir-hi friends i gaudir de l’escalada lliure més autèntica. Molt recomanable arribar al cim amb lluna plena, com va ser el nostre cas.
De material caldrà dur, el joc de friends fins el 4, un joc de tascons, dos estreps i un parell de cordinos petits per ponts de roca. Que la disfruteu!
Respetició realitzada el novembre del 2022.

Croquis original, retocat, del Cirera
Primer llarg de corda
Sortida de la primera reunió
Pronunciat desplom al tercer llarg

 

Deixa un comentari