Nova via: “Psicologia inversa” al Contrafort de la Roca Alta, Vilanova de Meià

Aquesta línia la tenia guardada per alguna ocasió especial, o per fer-la amb el meu pare, o amb algun company sense gaire manies, o com ha estat el cas, per aprofitar el meu estat de semi-convalescència degut a la caiguda de fa uns dies.
Típica via del Contrafort amb una primera part sobre roca poc escalable, tirant de pitons curts allà on hi entra algun, i una segona part estupenda sobre roca de somni i en grau molt amable. La via ha quedat semiequipada amb 3 pitons i 1 parabolt, tots als primers metres que és on està el “meollo” en qüestió.
La via acaba prop del peu de via on es troba la “Far west” així que pot ser una bona manera de combinar un parell de vies de pura essència aventurera. Cal que portem el joc de totems i 4 claus universals (3 curts i 1 mitjà). La R1 s’ha de muntar amb totems i la cimera es fa en un arbre gros.
Per arribar a peu de via hem de fer uns minuts de pujada direcció diedre Farreny i, un cop localitzada la línia, anar fent diagonal a esquerres fins a peu de via, uns 15-20 minuts tot plegat.

Deixa un comentari