Des-retroequipament i restauració de la via “Verdaguer-Sasot” al Cap de l’arc, Montserrat

Desprès de varies visistes a la paret i de la col.laboració imprescindible del Carles Llovet dono per acabada la restauració de la via Verdaguer-Sasot, a data del 2/7/2023.
Cal destacar que la via ha passat a tenir el mateix nombre d’expansions que tenia en el moment en que es va obrir (agafant com a mostra la ressenya original dels mateixos autors), i que són algunes menys de les que hi havia actualment, sobretot als 4 primers llargs.
El material a portar també ha canviat sensiblement, ara calen més friends: 1 joc de totems (repetint des del lila en amunt), camalots 3 i 4 (repetits els dos), 5 claus variats i alguna falqueta pel 5è llarg.
La primera reunió, que hi trobem un pitó, s’ha de reforçar amb 1 o 2 friends grossos; les reunions 4 i 5 s’han mogut una mica a un lloc més còmode i el pèndol del final de l’arc ja no cal fer-lo doncs hem d’acabar d’escalar la fissura i tindrem la reunió a tocar.
Aquesta via ara torna a portar una mica més de feina, com fa anys enrera, però amb el material fixe en perfecte estat, espero que la gaudiu!