Nova via: “L’ofici de viure” al Fals Esfinx, Serrat de la Corona, Àger

Una nova via oberta en aquesta extensa muralla, aquest cop estrenant company de cordada amb en Joan Carreras, un noi que vaig conèixer al boulder i que un cop vist com es mou pel terreny d’aventura no puc més que flipar i fregar-me les mans pensant en futurs projectes que poguem dur a terme.
En quan a la via, segueix la línia més lògica i senzilla de la paret i ens ofereix alguns trams interessants; els dos llargs tenen passos macos i permeten anar protegint bastant bé en tot moment; la roca en general és bona i permet l’escalada lliure sense haver de mirar gaire, anar fent.
Pot ser una bona opció per combinar amb la veïna “Estramoni” o amb qualsevol de les que hi ha a la paret de l’Obvservatori, ja que passem molt aprop de la mateixa durant la baixada.
Cal portar el joc de totems repetint fins el verd i 4 claus variats. Per l’aproximació aprofitem el corriolet ben marcat que hi ha per pujar a la Paret de l’Observatori però ens desviem a la dreta cap el Fals Esfinx, molt còmode, al igual que la baixada.
El nom de la via és en homenatge a un programa de ràdio que trobo força interessant, molt recomanable per als qui intentem mantenir la ment i el cos en condicions òptimes.

Deixa un comentari