RESTAURACIÓ DE LA VIA ESPERÓ NORD A LA CANAL DEL NINET

El dissabte 6 d’agost del 2022 vaig procedir a la restauració d’aquesta via ubicada a la muralla nord d’Agulles. Un parell de mesos abans la vàrem escalar amb en Pau Tomé i va resultar ser una via ben bonica, sobre bona roca i no pas tan exposada com deien les llegendes.

La van obrir l’Antonio Garcia Picazo i el Remi Brescó ja fa uns quants anys. Es nota, a mida que la vas escalant, que és una obra ben executada, per uns artistes que sabien molt bé el que feien.

La via es trobava equipada amb spits i alguns pitons, ara ja són parabolts inox de 10, com obliga actualment la subcomissió tècnica d’escalada.

Ja tenim un nou itinerari renovat a la muntanya, poc a poc s’han d’anar posant totes al dia.

6 comentaris a “RESTAURACIÓ DE LA VIA ESPERÓ NORD A LA CANAL DEL NINET”

    • Hola Alejandro, tengo entendido que actualmente no se encuentra equipada para su ascenso pero no te lo puedo confirmar al 100%. Si que te puedo afirmar, porque he bajado un tramo, que la mitad superior ( más o menos ) no está equipada.

      Respon
    • Hola Jose, desconozco si se puede bajar o no rapelando. Tengo entendido que a esta canal se le quitó material que tenia instalado para su ascenso o descenso pero no te lo puedo confirmar al 100%. Un saludo

      Respon

Deixa un comentari